Gyereket vár a szupermodell és énekes párja

Több forrás is hitelesítette: Behati Prinsloo a harmadik vagy negyedik hónapban jár. Adam Levine repdes a boldogságtól amióta megtudta, hogy apa lesz.

A Victoria's Secret modell és a Maroon 5 frontembere 2014 júliusában házasodtak össze Mexikóban. A ceremónia után egy hónappal a 36 éves énekes elmondta, ő is és felesége is nagyon vágynak gyerekre, nagy családot terveznek. A KIIS FM rádiónak adott interjújában Adam avval viccelődött, hogy  száz gyereket akar. Többet mint az társadalmilag felelősségteljes lenne.-írja a US Weekly.

Az anyaság régi vágya volt Behatinak. Mielőtt még Levine asszonnyá vált volna, a Namíbiában született szépség elmondta a Net-a-Porter The Editjének, hogy teljesen biztos abban, hogy az énekessel akar gyerekeket. behati-adam-smiling-zoom-45d94242-a8fa-4653-8247-1fe5bbc63397.jpg

(Kép forrása: Steve Granitz/WireImage)

A pár 2012 júniusában jött össze. Azon év októberében léptek a vörös szőnyegre mint pár, és ekkor tették kapcsolatukat hivatalossá. Ezek után két évvel össze is házasodtak.

A 2014-es Tribeca Film Festiválon Adam így nyilatkozott szerelméről: "A legjobb emberré tesz, aki csak lehetek. Ő a legjobb a világon."

Forrás: http://www.usmagazine.com/celebrity-moms/news/behati-prinsloo-is-pregnant-expecting-baby-with-adam-levine-w166709

Borzási Beatrix-Anita