Zidane: büszke vagyok, hogy tagja lehetek ennek a családnak

Zinedine Zidane, a Real Madrid edzője szombat esti győzelmük után, nagyon hálás volt azért, hogy a csapatnál lehet, ugyanakkor nagyon büszke volt csapatára, hogy megnyerték a 2016. Bajnokok Ligáját. 

zidane_real640-640x426.jpg

Kép forrása: www.szabadujsag.com/zidane-a-real-madrid-uj-edzoje/

A Real Madrid idén 11. alkalommal nyerte meg a Bajnokok Ligája trófeáját. 

" Mint fizikai, mint pedig szellemi szempontból is megerőltetünk számunkra egy ilyen küzdelem. Fontos ugyanakkor az, hogy kezelni tudjuk ezt az egészet, hogy legyen elég bizalmunk magunkban, csapattársainkban, az edzőben, és mindenkiben, aki velünk harcolnak. 

image.jpg

Kép forrása: hvg.hu/sport/20160528_A_X_Madrid_nyerte_a_Bajnokok_Ligajat

Nagyon örültem a felkérésnek, amikor a klub elnöke esélyt adott arra, hogy edzőként támogassam és előresegítsem a tehetséges játékosokat a csapatnál. Illetve, plusz örömöt jelent számomra.hogy olyan csapat nak lehetek az edzője,  ahol anno én is játszottam.

A nyertes gól...

Cristiano Ronaldo mindvégig tudatosan játszott, velünk volt, támogatott minket. Amikor az Atletico negyedik embere, Juanfran hibázott, az őt követő Ronaldo viszont nem. Csapatunk így 5-3-ra nyerte a büntetőpárbajt, s ezzel a 16. BL-kupát. "- mondta Zidane egy sajtótájékoztatón. Itt...

image_1.jpg

Kép forrása: hvg.hu/sport/20160528_A_X_Madrid_nyerte_a_Bajnokok_Ligajat

Forrás: www.mediafax.ro/sport/zinedine-zidane-antrenor-real-madrid-sunt-foarte-mandru-sa-fac-parte-din-aceasta-mare-familie-15390531/foto

Készítette: Kulcsár Dávid