10+1 szabály nőknek az Eb idejére

A franciaországi Európa-bajnokság hamarosan kezdődik. A feleségek, illetve barátnők jó, ha figyelembe veszik a következő szabályokat, ha nem akarnak válást, valamint szakítást a közeljövőben.

 eb-20161-e1452340994327.jpg

Az első és legfontosabb szabály az, hogy június 10 és július 10 között a TV a férfié, nincs szappanopera, valóság show, kvíz műsor, kizárólag Eb közvetítés van!

Június 10. és július 10. közé a nőnek semmilyen programot nincs joga beszervezni, főleg estére! Ez azt jelenti nincs családlátogatás, nincs családtagok, rokonok vendégül látása (kivéve, ha férfi, és szereti a focit), nyaralás meg pláne nincs! 

A mérkőzések ideje alatt a férfi vak, süket és néma, kivéve, ha sörre vagy rágcsálnivalóra van szűksége!

39302534-televizio_-tv-nezes-_labdarugas_-labdarugo-merkozes_-aprosutemennyel-fekudt-az-asztal.jpg

(Fotó:hu.123rf.com)

Amelyik csapatnak szurkol a férfi, kötelező módon a nő is annak kell, hogy szurkoljon!

A nők az Európa-bajnokság ideje alatt ne várjanak megértésre, törődésre, vigasztalásra és ne kérjék meg a férfiakat, hogy elmenjenek a gyerekért az iskolába/óvodába vagy, hogy kinyissák az ajtót, kivigyék a szemetet!

A meccs ideje alatt a nők ne hangoztassák, hogy „Túl sok meccset nézel!”, „De hisz ezeket a gólokat már láttad! Miért nem kapcsolunk át egy másik csatornára?” – Ilyenkor az első és legfontosabb szabályra kell visszagondolni!

foci_1_1_1.jpg

(Fotó: csemadok.sk)

Ha valaki gólt rúgott és a férfi nagyon örül neki, a nőnek is örülnie kell!

A TV előtt nincs járkálás, maximum kúszva, de csak az is akkor, ha ez nem zavarja meg a férfit!

Nem szabad rossz szemmel nézni a férfiak barátait, szurkolótársait, csak mindig elegendő sört kell tartani a hűtőben!


(Fotó:hu.123rf.com)

Ha férfi megkérdezi a nőt, hogy látta-e, hogy szöglet volt, csak a kapus nem vette észre, akkor mindenképp igennel kell felelni!

Végül, de nem utolsó sorban SOHA nem szabad megjegyzéseket fűzni a meccs során Ronaldo izmos testével kapcsolatosan!

(Fotó: divany.hu)

 Ha ezeket a szabályokat betartsák a barátnők/feleségek, semmi bajuk nem származhat a Eb ideje alatt, sőt lejárta után még a férfiak elismerő dicséretében, vagy jutalomban is részesülhetnek. Nem nagy dolgok, de a férfiaknak ezek sokat jelentenek.

Dávid Júlia-Noémi