5+1 tipp egy trendi esküvőhöz

Ha idén készülsz menyasszonyi ruhába bújni, vagy esetleg koszorúslány, örömanya leszel, sőt, akár vőlegény, akkor az alábbi cikkben megtalálhatod azt a hat trendet, amely a 2016-os évet dominálja.

Ruha:

Az esküvők egyik legfontosabb kelléke. Idén is marad a csipke. Míg korábban minél habos-babosabb volt egy ruha, annál trendibb volt, most a menyasszonyok inkább a szexisebb, testresimuló fazonokat választják.Nagyon népszerűek a hátul kivágott darabok.

menyasszonyi_ruha_1.jpg

menyasszonyi_ruha_2.jpg

Smink:

Már nem lesz nyerő a nagyon színes, minden tekintetet vonzó smink. Itt is a visszafogottabb, természetesebb megoldások kapnak teret. Egy halvány rózsaszín ajak sokkal többre lesz becsülve, mint mondjuk egy vadító lila.

smink.jpgsmink_2.jpg

Haj:

Mint azt már említettem, a természetesség a nyerő. Itt is amolyan “vissza a természetbe” hangulatot árasztanak a frizurák, ugyanis a régebbi koronák helyét átveszik a virágkoszorúk. Ha mégis a csillogás mellett döntünk, válasszunk egy egyszerű, visszafogott kis hajdíszt.

haj.jpg

18ba243f204fc97cd9bf875348f2d398.jpg

Dekoráció, színvilág:

Minél természetesebb, annál trendibb. Idén a természetes elemek, mint a fa és különböző növények dominálnak. Az asztalon üvegdíszek helyett inkább virágcsokrok, esetleg gyertyák kapnak helyet.

dekoracio_3.jpgdekoracio_4.jpg

deko.jpg

Nagyon jó ötletnek tartom a fából kifaragott neveket, amelyeket a tányérra, szalvétára lehet helyezni. Ez nemcsak vagány, de az ültetésnél is segítség.

dek.jpg

 

Ami a színeket illeti, itt is inkább a természetes, halvány színek dominálnak, ám másrészt ott vannak a fémes színek, amelyek szintén nagy népszerűségnek örvendenek. Idén úgy a dekorációban, mint például az asztalok terítőjén, mint a koszorúslányok ruháján is megjelennek.

szin.jpg

ae2c5c92545cfbac8c84de48826aa280.jpg

49bf35c127a190f2bf580315aece15c4.jpg

eb7779d78c07c778abe72d072e7b2060.jpg

 

Világítás:

Sokak elmondása szerint, már nem menő, ha az ember esküvői buliján színesebbnél-színesebb fények, fényjátékok segítenek rá a hangulatra, sőt, a vendégek egyenesen cikinek érzik, ha a buli közbeni instagramra feltöltött szelfin lilák. Népszerűek lesznek a hangulatos, úgynevezett romantikus világítások, melyeket égőkkel, lámpásokkal, gyertyákkal lehet elérni.

feny_3.jpg

feny.jpg

dekoracio_1.jpg

+1 tipp:

Torta:

Mint minden, a torta is a legtermészetesebb formájában jelenik meg: hab, marcipán és miegyebek nélkül. Elég, ha néhány mutatós virágot, gyümölcsöt teszünk rá, nem kell túldekorálni.

torta_2.jpg

torta_3.jpg

torta.jpg

Források: http://bridalguide.com/blog/wedding-trends-2016, http://www.brit.co/2016-wedding-trends/, www.pinterest.com.

Képek forrása: www.pinterest.com 

Borzási Beatrix-Anita