Adele megelégelte a Rebelkedést

Valószínűleg egy időre visszavonul és filmet sem szeretne

Nem csak Avicii, hanem Adele is újabb öt évre vonulna vissza a zenei világ forgatagából. Világkörüli turnéját követően idejét szeretné teljes mértékben az anyaságnak szentelni árulta el a contactmusic.com. 

12744246_958669557553251_7334764535552275175_n.jpg

Adele Laurie Blue Adkins- ADELE (forrás: http://northgatesentinel.com)

 A 27 éves énekesnő világkörüli turnéja vége fele közeledik, amely során több mint 100 koncertet tartott. A turné, amelynek fénypontja a nyári Glastonbury Fesztiválon való fellépés, november 15-én ér véget.

A pletykák szerint, Adele anyaságára és kisfiára Angelóra szeretne koncentrálni a turné után. Ennek érdekében újra elhagyja a zenei porondot. Az énekesnő úgy véli, hogy túlságosan elhanyagolná három éves kisfiát, ha újból belemerülne a végtelen koncertek és turnék pörgésébe. Hogy ezt elkerülje, ismét legalább öt évig szünetelteti karrierjét. 

Az énekesnő tegnap azt is kijelentette, hogy nincs elragadtatva annak a filmnek az ötletétől, amely az ő életét mutatja be, és amelyben az ausztrál Rebel Wilson kapná a főszerepet. Wilson, aki határozottan testesebb nála.- számol be a lefigaro.fr.

opusreps-image-071008jpg-5665f09a1d237thumb.jpg

Rebel Wilson (forrás: http://www.opusreps.com)

A Daily Star már egy ideje boncolgatja a témát, miszerint film van készülőben a 27 éves sztár életéről, bár a rendező, illetve a szövegíró kiléte egyelőre még nem nyílvános. "Úgy hallottam, hogy Rebel Wilson alakítana engem a filmben. Kiderül, hogy ez milyen mértékben igaz. Viszont az én átkozott beleegyezésemre is szükségük lesz." mondta Adele egy londoni koncertje alatt. 

Rebel Wilson lelkes rajongója a brit előadónak és a Daily Star szerint számított a jóváhagyására, ami a filmet illeti. A 36 éves színésznő főként a Pitch Perfect című filmben való alakításáról híres. Úgy gondolja, hogy ez a szerep hitelességének növelésére és arra is jó lesz, hogy megszabaduljon a komolytalan lányok alakításától a mozivásznon.  

forrás: http://www.mediafax.ro/life-inedit/adele-s-ar-putea-retrage-din-lumina-reflectoarelor-pentru-inca-cinci-ani-15158501

http://www.agerpres.ro/lifestyle/2016/04/07/adele-refuza-ca-actrita-rebel-wilson-sa-o-intruchipeze-pe-marele-ecran-14-15-59

Prózsa Lilla Zsuzsanna