Fesztiváljelentés: ázott koncertezők Tusványoson

Nemcsak a sörtúladagolás, hanem az eső is problémát jelentett az idei tusnádfürdői táborban. Akinek volt gumicsizmája, az örülhetett. 

10492370_10152234876610823_8542771525812730134_n_1406045369.jpg

Az esernyő nem volt elég, elkelt volna egy vízálló lábbeli

Úgy tűnt, a jó hangulat feledtetni tudja a kezdeti rossz időt, de hiába próbált az Intim Torna Illegál mindent beleadni, az átázott fesztiválozókat nem igazán tudta a színpad elé vonzani. Voltak azért olyan bátor rajongók is, akiknek nemcsak az esetleges megfázás, hanem a szabad ég alatti zuhanyzás sem jelentett gondot.

dsc_1360.jpg

 A bátrabbak romantikáztak az esőben 

Nem volt kellemes a beázott cipőket hordani, de a száraz sátrak felé vezető út sem volt akadálymentes. Egy-egy szelfi azonban így is belefért. 

Tocsog alattunk a sár! - állapította meg egyik résztvevő.

img_7861.jpg

 Ilyen Tusványos, amikor száraz

Az Edda és a Tankcsapda koncertek rendkívül népszerűek voltak, a fesztiválozók egy emberként énekelték A hűtlen és a Mennyország tourist versszakait. A hangulat a hátsó sorokban is megvolt, a fényjátékok csak tetőzték a libabőr időtartamát.

img_7307.jpg

 Jó volt a buli, mindenki énekelt

A bálványosi nyári egyetemre látogató egyetemisták kellő mennyiségű sörrel, cigarettával és kevés kajával adták meg a módját a fesztiválozásnak. A legtöbbször elhangzott mondat az Isztok vagy nem? kérdés volt, amelyre elfogadhatatlan volt a nemleges válasz.

Nem lőjük le a többi poént, kattints a videóra, és nézd meg te is milyen volt az idei Tusványos hangulata egyetemista szemszögből.

A képek a www.tusvanyos.ro archívumából származnak.

Gedő Dalma-Orsolya