Teleportáló pálinka a 25. Tusványoson

Sárban dagonyázva és sátorban fagyoskodva töltöttétek el a fesztiválozók a 25. Tusványost. Csoda hát, hogy ilyen helyzetben még teleportálni is megtanultak?

temesvarihirek.ro

Hiába volt borús az idő és ázott el a fél tábor, a fesztiválozók nem tántorodtak el attól, hogy mindent beleadjanak a bulizásba. Az Intim Torna Illegál koncertjén azonban annyira zuhogott az eső, hogy csak a legnagyobb rajongók maradtak a színpad előtt. A többi fiatal sátor mögött húzta meg magát és reménykedett a jobb időben. A banda ennek ellenére töretlenül zenélt, buzdítva a résztvevőket.

A következő napokban már kedvezett az időjárás. Az Edda koncertjére már több százan gyűltek össze a színpad előtt, ahol minden korosztály képviseltette magát. A hűtlen és a háromszor című dalok hallatán mindenki dalra fakadt. Nyoma sem volt már a korábbi nyomott hangulatnak.

A fesztivál  egyik kulcsmomentuma kétség kívül a Tankcsapda fellépése volt. A mennyország tourist nem maradhatott el és az igazán lelkes rajongók pogóztak az első sorokban. 

www.profikaneten.hu

Akiknek volt elég erejük az esti buli után, kihasználták az alkalmat fűben heverészésre és egymás heccelésére is. Napközben a leginkább fogyóárú a sajtos tejfölös lángos volt, éjszaka viszont a pálinka uralkodott. Az egyik lelkes fesztiválozó szomorúan közölte, hogy sajnálatos módon "teleportált a pálinkája" így a buli számára véget ért. Nem meglepő, hiszen minden alkoholnak hamar lába kel ha Tusványosról van szó.

Eső ide, sár oda, a résztvevők élménydús hetet zártak Tusnádfürdőn, ahova már a 26. Tusványos várja vissza őket egy jó kis teleportra.

Keresztes Bea