Tusványos – ahol a pálinka teleportál

Sátorozás, eső, sár, jó hangulat és teleportálni képes pálinka – ez jellemezte a 25. alkalommal megszervezett Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábort, ahol mind kulturális, mind szórakozási igényeidet kielégíthetted.

1405518334_241_1.jpg

Az Intim Torna Illegál, Tankcsapda, Edda, Rúzsa Magdi és sok más fellépő letagadhatatlanul hozzájárultak ahhoz, hogy mindenkinek felejthetetlen élményben legyen része – az alkohol hatása ellenére.

Aki igazán dicsekedni akart az otthon maradt ismerőseinek, az el nem múlasztotta azt az alkalmat, hogy a Baróti Star Tv Sanyikájával közös fotót készítsen.

Ha volt katonásdi konzerved, egy-két haverod, pár jó dumád, mint az Elvis – elviszlek a sátorba és egy kamerád, amivel minden ökörséget lefilmezz, akkor több, mint valószínű, hogy nem hiába mentél el Tusványosra, és olyan élményekkel maradtál, amit mindenképpen meg akarsz majd ismételni.

Nem mindenkinek kenyere a fesztiválozás, azonban egy dolog biztos: a Tusványos jó minőségű programot kínált minden érdeklődőnek barátságos áron. A belépés a tábor területére délután 4 óráig ingyenes volt, a sátorozók pedig csak a sátornak a helyét kellett kifizetniük arra az időtartamra, amíg ott tartózkodtak.

Zilahi Ágnes-Réka