Akik szedték a sátorfájukat, és elmentek Tusványosra

Azok éjjel buliztak és nappal aludtak, víz helyett sört és pálinkát ittak, koncert közben a kör közepén álltak, hazafele menet pedig Mária Rádiót hallgattak. Majd róluk szóltak a hírek, velük lett tele a sajtó.

 

img_4877.jpg

forrás: tusvanyos.ro

 

Mámorosan telt a 25. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor azoknak, akik átadták magukat az alkohol, a szerelem és a tánc élményének, nem számolva az időközben kialakuló geológiai csodával, a sártengerrel. A fesztiválhangulattól fülledt levegő sátoron belül és kívül mindenkit egyaránt megfertőzött. Esténként részt lehetett venni Intim Tornaórán, bele lehetett esni a Tank csapdájába, és még az égen felragyogó Kiscsillagot is meg lehetett csodálni.

 

q4_24.jpgforrás: profikaneten.hu 

 

Az éhségcsillapítás fő támogatója az egész tábor ideje alatt a lángos volt. Az emlékek megőrzésének egyik legalapvetőbb módja pedig a sorozatos kép-, illetve videó készítés volt. Tusványos belopta magát az emberek szívébe azzal, hogy helyt adott a szabad akarat gyakorlásának: a kiírt programokon nem volt szükséges részt venni. Csupán egy dolog volt kötelező: a töménytelen szórakozás!

 

dsc_1846.jpg

forrás: tusvanyos.ro

 

Vadas Henrietta