,,Ittunk, buliztunk, csajoztunk” – ilyen volt a 25.Tusványos

A fesztiválozók idén is bebizonyították, hogy a rossz idő nem veheti el a kedvüket: esőben, sárban tocsogtak a fiatalok a huszonötödik alkalommal megrendezett Tusványoson.

Forrás: Tusványos Hivatalos oldala

A Tankcsapda és az Edda idén sem okoztak csalódást. A közönség ordítva énekelte a legismertebb slágereiket a már kicsit sem fiatal együtteseknek. De a rock örök, a legnagyobb bulit mégiscsak ez a két együttes csapta.

Forrás:rockbook.hu

A fesztivál napi menüjének elengedhetetlen eleme a babkonzerv, a sajtos-tejfölös lángos, az alkohol a káromkodás, egymás megviccelése és a szivar, hiszen az utóbbi szabad levegőn még nincs betiltva. Erre az időszakra az otthont nyújtó sátor sem elhanyagolható, feltéve ha az agy nem adja fel az óriási alkohol mennyiség miatt azt a tehetségét, amely eldönti melyik kihez tartozik. 

Forrás:tusványos hivatalos oldala

Ilyenkor nyilván olyan témák is szóba jöhetnek, mint Elvis, a teleportálás vagy a vallás. Hiszen az alkohol nagy úr, van, hogy a személyi is megszökik előle. És ha már minden kötél szakad, és valaki úgy gondolja bűnnel teli volt a hétvége, van megoldás a lelki békére: két rózsafűzér a Mária Rádióval!

Csomor Cecília