Erotikus tehénfejés

A 23. KMDSZ Diáknapokon volt minden, óbégatós felvonulás, bormámoros taxifogás, reggel hét órai melltartó varrás. Vajon az utolsó nap tudta még ezt fokozni?

Esik, nem esik? Kérdezgették egymástól a diáknapozók az eget kémlelve, Törökvágáson. Egész héten borongós volt az idő, és az eső nem váratott tovább magára. Hiába volt a szervezők és a résztvevők egyetemes kívánsága a jó idő, a zárónap sárban totyogósra sikerült. De elvette ez bárki kedvét? Aligha! Több csapat is összedobott pénzt sátorra, amely alá bemenekültek a zápor elől. 

img_20160508_122943.jpg

A szerző felvétele

Ilyen körülmények között, nem csoda, hogy a bográcsba is került pár esőcsepp. A csapatok mindent beleadtak a tökéletes tálalásba és az ízvilág megalkotásába is. Hiszen a zsűri nem csak a kellemes illatokat, hanem a kivitelezést is pontozta. A csapatok közötti szoros állás miatt pedig, mindenkinek szüksége volt az extra százhúsz pontra.

img_20160508_152151.jpg

A szerző felvétele

Ám az utolsó nap nem lett volna az igazi étvágyfokozók nélkül. Amíg a csapatok egyik fele a bográcsot felügyelte, a másik erotikusan készülődött az ebédre. Mivel a diáknapok témája a retró stílus volt, a táncosok kötelesek voltak beépíteni ezt az előadásukba. Amit meg is tettek, kisebb-nagyobb sikerrel. A délután kétség kívül egyik legemlékezetesebb momentuma pedig az volt, amikor egy tehén emlőjét cirógatták a színpadon.

togy.jpg

forrás: kmdsz diáknapok facebook oldala

A napot Halott Pénz koncert és buli zárta, amely méltó befejezése volt az egy hetes fesztiválnak.

Keresztes Bea