Hogyan legyünk vérbeli TRUMP-lik?

Gyorstalpaló kezdőknek

 

nbc-fires-donald-trump-after-he-calls-mexicans-rapists-and-drug-runners.jpg

Kép forrása: www.businessinsider.com

Nem csalás, nem ámítás. A 69 éves üzletember magabiztosan menetel a novemberi elnökválasztás felé. Sajnos, nagy eséllyel. Hiába a hímsoviniszta, rasszista és nevetséges viselkedése, úgy néz ki, hogy ez kell a népnek. De miért? Tehetjük fel magunknak a kérdést. 

A válasz Trump világverő taktikájában rejlik, amely elsajátításával mi is potenciális elnökjelöltekké válhatunk.

  • Első és legfontosabb lépés, nyerj Arany Málna díjat. Nem vicc. Trump a Ghosts can't do it című 1989-es filmben nyújtott teljesítményéért elnyerte a legrosszabb férfi mellékszereplő díját. Íme: 

  • Szerezz be egy olyan menő parókát, mint amilyen neki van. Nem számít, ha mindenki látja, hogy nem igazi, a lényeg azon van, hogy büszkén viseld. 1064389270530135723.jpg

Kép forrása:motherboard.vice.com

  • Találj ki egy jól csengő jelmondatot és azt szajkózd bármiről is legyen szó. Trump a Make America great again-t választotta. Te ne legyél ilyen semmitmondó, bátran rukkolj elő obszcén, sértő és rasszista ötletekkel. Ha Trump-nak ez bejön, neked miért ne?

 

  • Az is fontos, hogy nyilvános beszéded során, mindig mély és maradandó benyomást tégy a hallgatóságra. Nem számít ha sületlenségeket hordasz össze. A lényeg az, hogy azt higgyék tudod miről beszélsz.

  • Sértegess, természetesen nyilvánosan, fogyatékos embereket.

  • És ami elengedhetetlen a jelöltséghez, azok az értelmes arckifejezések. Ha sikerült elsajátítanod Trump mimikáját, akkor már biztosan megnyílnak előtted a Fehér Ház kapui.

Ha mindezeknek a képességeknek birtokában vagy, máris sikeres Trump-li válhat beled. És ki ne akarna az lenni? Hiszen Ő egy példamutató ember. Még akkor is, ha elrettentő.

Hajrá Trump, MAKE AMERICA GREAT AGAIN, more like, Make a world war, again.

Keresztes Bea